Followers

Thursday, 29 December 2011

Azam Saya?

Assalamualaikum .....

Hari ni hari Jumaat, hari bagi segala penghulu hari. Ape kabar kawan2 sume? Saya harap anda sume berada sihat2 belaka.... Hari ni last keje bagi org yg keje 5 hari seminggu sbb esok dh hari Sabtu. Hari u olls lepak2 kat rmah, hari bershopping dan hari nak bgn lambat!  Seronok la u olls tp saya kena bekerja lak malam esok. Hmmm.... Amat sukar nak lalui keje yg bersyif ni. Sabo jela.....

Sedar tak sedar, kite pn dh menghampiri akhir tahun, akhir hari bagi 2011. Mayb ade atr kawan2 yg dh wat azam baru kot. Yelah.. seperti yg kite tau, tiap2 tahun kite ade azam. Persoalannyer, adekah azam anda tu tertunai? Heheehheeh.... saya pn ade azam yg x wat lg sbb masa x izinkn. Wah.... sibuk tul sampai 365 hari pn masih x sempat laksanakannyer.

Apa AZAM saya thn ni ek? Errmm... nanti la saya pikirkn.... Tp saya nak tunaikan azam terdahulu. Doakan agar  saya leh wat yer...

Monday, 26 December 2011

Mau Promote Blogshop Saya....

Kawan2 ku sekalian, terlanjur update content Leo Princess Star ni saya nak wat skit pengumuman la. Tak lama lagi saya bakal merasmikan blogshop saya sendiri. Skrg ni zaman canggih, nak shopping pn tak yah bersusah payah nak kuar naik kete, bersesak dlm lrt dan masalah2 lain.

Dengan hanyer satu klik, anda leh bershopping tak kira masa. Mudah kan? Ini la trend masa kini. Bila2 anda free, sila lah ke blogshop saya yer di http://princesswaneeshop.blogspot.com/. Harga yang ditawarkan sgt2 berpatutan dan bersesuaian dgn bajet anda. 

Jangan lupe yer!


Pelbagai jenis beg tangan di bawah WANEE PRINCESS SHOP
Dapatkan harga beg dan barangan lain yang berpatutan di sini.



Ayam Kampung Yang Siap Diperap di bawah WANEE FROZEN FOOD
Dapatkan ayam kampung frozen kami 100% HALAL tanpa pengawet.

Drama Korea Yang Menjadi Kegilaanku!

Sape penah tgk drama Korea - Boys Over Flower? Saya percaye tentu anda akan tertarik dgn jalan ceritanyer, tertarik dgn kehenseman pelakon lelaki serta kecomelan pelakon wanitanyer. Tak lupe juga dgn lagu tema drama tersebut! Drama tu mmg best! Ntah brape kali saya ulang tengok.

Sebelum ni, saya mmg tak reti psal cite2 Korea ni. Tapi setelah Misz Pinky Eyes perkenalkan drama Personal taste, saya terus jatuh cinta. Bkn setakat jatuh cinta dgn drama tu, jatuh cinta gak dgn pelakonnyer iaitu Lee Min Ho. 


~ Lee Min Ho ~

Dari drama Personal Taste, saya diperkenalkan pula dgn drama Boys Over Flower ni. Rasanyer dlm banyak2 cite Korea, drama BOF ni la antara drama yg terbaik. Mmg tak rugi menontonnyer. Sekrg ni, saya masih lg mengikuti drama City Hunter. Masih lom abis tgk krn sibuk dgn keje. Bla ade free time jer dpt tonton....

So guys, kalu ade cite Korea yg best2 sila lah share dgn saya yer!

I Am Blogger Now....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni yg cukup indah dgn memulakan pagi ini acara berblogging. Pada rakan2 yg penah membaca blog saya yg terdahulu, pasti tertanyer2 nape isi kandungan blog kali ni tak same. Ini adelah krn saya telah delete blog tu. Ade kesilapan teknikal yg menyebabkan saya tak leh nak edit.

Jadi, selepas delete saya leh truskan berblogging cam biase. Ok kwn2, teruskan melawat saya yer!